Harita

Dumasar pedaran 252
95%
(239)
3%
(8)
1%
(3)
0%
(0)
1%
(2)
J
Inten Potong Piramida Mesir (14K)
Yordania Sunda (Norcross, US)
Teu tiasa nyungkeun pendant anu langkung saé

Kevin sareng sadayana aya di Popular Jewelry bener-bener ngurus kuring jeung mastikeun yén kuring narima pesenan kuring gancang-gancang. Éta sumping gancang sareng kuring bener-bener syukur pikeun potongan kuring. Nuhun 🤲🏽

L
Gelang Cuba Kuba (14K)
Luis Montilla (Dallas, AS)

Gelang Cuba Kuba (14K)

M
Pendeta Saint Lazarus (14K)
Marqueeta Jones (Washington, AS)
ngati-ati

I didn’t care for the way I was treated & I didn’t receive my full refund apparently you have to read the fine print they got one star because there are no zeros but you get 4 thumbs down

Hey there Marqueeta! To explain— the restocking fee is in place as payment processors (ie. credit card companies; PayPal) charge us a nonrefundable fee each time a client pays us. Moreover there are costs associated with postage and insurance; the time/labor required to prepare and fulfill your order. These costs adds up to around 15% of the total cost of the piece; hence the 15% rate for the fee.
Contrary to your implication we actually do want clients to be aware with what they're purchasing; nobody likes paying these fees and we don't like forcing it onto our clients either! For this reason, the exact size measurements for the piece are listed in its respective page; we also have a suggestion on each page to e-mail any questions regarding sizing prior to the purchase. I'm quite responsive!
As we have a full page dedicated to our return policy and I can't reasonably say that it constitutes as fine print. Payment processors side with the client overwhelmingly whenever there is a reasonable doubt but in this instance, they upheld the fee (meaning they believed it was fair.) Please be understanding!

E
Iced-Out Colokkeun Pendant Perak
Ernest Thomas (Philadelphia, AS)
nyocokan

Sampurna 🥰

C
Art Deco Garnet Palang Pendant (14K)
Christopher Lovesky (St. Petersburg, AS)
Bahkan Langkung Hadé dina Pribadi

Potongan kualitas hébat sareng éta katingalina langkung saé tibatan poto. Tim éta ngabantosan pisan salami prosés. Pasti bakal kéngingkeun langkung seueur potongan ti PJ kapayunna.

A
Sarung Tinju Pendant
Antoine Adang
100% resmi

Pesona tinju anu hébat siga emas Pendant aslina

J
Gelang Cuba Kuba (14K)
Joe Lopez (Melbourne, AS)
Pangalusna perhiasan di sakitar

Ngirim potongan kuring sareng kotak kado sareng sadayana emas 14k ..... Kuring parantos janten palanggan na mangtaun-taun sareng bakal teras-terasan janten palangganna saumur hirup ... turunkeun tukang perhiasan anu paling saé sakitar ASAP EVA

S
Pendant Frame Guadalupe Pendant (14K)
Shaquille Sunda (New York, AS)
Resep pisan!

Sigana langkung saé sacara pribadi

S
[Lobster Lock] Ranté Kuba Rajana Padet (14K)
Skylar Crisp (Birmingham, AS)
5Star

Abdi resep pisan abdi nganggo éta unggal dinten🙏🏾

L
Rapat Italia Kuba / Ranté Curb Terbuka (14K)
Lynette Fitzpatrick (Elk Grove, AS)
Kalung geulis sareng liontin !!

Abdi resep ranté sareng liontin énggal kuring anu senang ku pameseran Pahlawan kuring !!

J
Spiga / Chain Gandum Square (14K)
Jas Téh (Washington, AS)
Kalung Emas khusus sareng liontin

Kalung sareng liontin sampurna! Pisan responsif kuring resep pisan

y
Rajana Cubanlink Ranté Perak (Konéng)
Yessica (Grosse Pointe, AS)
alus teuing

ngadamel kado anu sampurna pikeun dulur misan kuring anu ngora, anjeunna kaget pisan. hatur nuhun popular jewelry!

G
Puffy Mariner Twist Gelang (14K)
Glenn Harris (The Bronx, AS)

Resep pisan

S
Gaya Itali Curb Link Chain Perak (Koneng)
Shaquille Sunda (New York, AS)
geulis

Ukuran sampurna sareng endah

A
Iced-Out Ankh Prong Pendant Perak
Alex W. (Ashville, AS)
Shinin '

Kuring henteu ngarepkeun batu-batu éta pencét sapertos anu aranjeunna, perasaan padet anu cukup padet sareng hérang anu hadé pikeun pérak! Hadé pisan dina ranté tali 22in abdi.
Palayanan pelanggan ti dieu saé pisan. Aranjeunna henteu ngagaduhan ankh anu leres anu kuring mesen, tapi Kevin ngahubungkeun kuring sareng versi anu langkung ageung sareng gratis! Disarankeun pisan yall mésér ti popular jewelry!

Bahkan langkung saé sacara pribadi

Pendent endah pisan

K
Ranté Opal Biru (Pérak)
Kaelan Aubrey (Ottawa, CA)
endah

Ieu susunan anca sapertos awéwé anu kuring mésér ieu, katingalina langkung saé sacara pribadi, hérang kana opal.

R
Cincin Hideung Onyx Ring (Perak)
Raphael Abadilla (Hummelstown, AS)
Ngeunah pisan !!

Datang persis sakumaha nyatakeun! Nuhun !!

c
Pendant Jesus-Diamond Mournful Jesus (14K)
c4 gr (Rancho Cucamonga, AS)
Pendant Jesus-Diamond Mournful Jesus (14K)

Kevin sareng William nyayogikeun palayanan palanggan anu saé. Dua éta pisan informatip ngeunaan patarosan anu kuring damel ngeunaan liontin éta. Kualitas saé, mantap pisan, sareng karajinan anu luar biasa. Nyarankeun pisan toko ieu.

A
Santa Muerte Bodas Halo 14K
Malaikat Reyna (Phoenix, AS)

Santa Muerte Bodas Halo 14K

Pendapat Kalénder Aztec Sun sareng Diamond Cut Border (14K)

c
Spiga / Chain Gandum Square (14K)
c4 gr (Rancho Cucamonga, AS)
Spiga / Chain Gandum Square (14K)

Kevin sareng kulawarga nyayogikeun layanan palanggan anu hébat. Aranjeunna informal pisan ngeunaan sagala patarosan anu kuring damel ngeunaan hal ieu. Kualitas anu saé, mantap pisan, sareng didamel saé. Nyarankeun pisan.

Dope sapotong

Sapotong geulis sareng ngaleuwihan harepan kuring. Datang deui pikeun langkung gancang

C
Cincin Tanda Sétél Pinky (14K)
Caissa Santos (Edison, AS)
A $ AP EVA FOREVAAA

anu pangsaéna tina pangsaéna, jasa anu saé sapertos biasa.

Éta leutik tapi nalika lampu na pencét éta. Éta hérang