Katingal Kaping:

Hoyong scoop jero dina salah sahiji perhiasan anu terkemuka di industri? Museurkeun kumaha perhiasan khusus sareng / atanapi grillz didamel? Museurkeun sakliling jero ngeunaan jasa kelas dunya urang? Gaduh carita anu anjeun badé nutupan atanapi badé ngalebetkeun kami dina proyék média anjeun? Karasa gratis pikeun ngahubungi kami di info@popular.jewelry pikeun patarosan média. 

Daptar jalan anu pondok pikeun tautan kana média sareng publikasi anu kami parantos diulas atanapi ditingali dina:

Tulisan / Citak

Dokumén / Wawancara

Pilem / Musik Video

Podcast / Radio 

Urang Asia di Balé - Chiok Va Sam aka A $ AP Eva, Jeweler ka Béntang Hip Hop

telepisi



Puma baskét - Judul Pangadilan Clyde Run

Majalah GQ - Minuhan 21 Désainer, Stylists, Modél, sareng Insiders Anu Élmu Ngagunakeun Modél Di NYC

Kilang Udapan 29 - #NotYourTokenAsian - Walikota Nyata New York Dianggo Out of Chinatown ku Connie Wang

Rocky AP $ Rocky - Fukk Saré (Official Video) ft. FKA twigs

NIKE NYC - Pelepasan Emas Pek

$ AP Eva pikeun NIKE London x Martine Rose

BBC Dunya Jasa - Outlook

HYPEBEAST - Minuhan Titik Perhiasan Favorit Khusus Biasa na Chinatown

DITAPAT - Ngan Pungsi Ngotéktak - A $ AP Eva Nyaéta Wanita Anu Balik kana Perhiasan Rapper Anjeun

New York Times - Jiruan Bersamaan - Perhiasan Adat sareng Hip-Hop Di handap ieu

Majalah GQ - Minuhan 21 Désainer, Stylists, Modél, sareng Insiders Anu Élmu Ngagunakeun Modél Di NYC

INSIDER - Béntang Hip-Hop Bérés Bling Ti Wanita ieu

New York Post - Granny ieu nyemburkeun rappers ti Wu-Tang Clan ka Macklemore

Banding Massa - Iced Out: Katerangan A $ AP Eva | NY State of Mind

Carita Anu Saé Besar - Minuhan Anu Ngagétkeun Barisan Ngeunaan Beyoncé sareng Travis Scott

Apple Daily HK (蘋果 日報) - 潮 爆 大媽

CBS2 NY - The Dig With Elle McLogan

ONE37PM - Gaya - Toko Perhiasan Pusat di Kota Anu Méré AP $ Rock Rocky sareng Jaden Smith Sparkle

majalah kantor - A $ AP Eva - Wawancara

SinoVision - Rap Tempat Perhiasan Terkenal di Chinatown

SinoVision 美国 中文 电视 - A $ AP Eva Éta Wadon Di Balik kana Barang-Barang Rapper Favorit Anjeun 她 的

Media kurir - Chiokva 'Eva' Sam: Perhiasan hip-hop

Naha anjeun terang? - Popular Jewelry ku Eva, New York - AS

Zimbio - Sinom-Ning