Gratis Pengiriman Pengiriman Doméstik (Amérika Serikat)

Ngarasakeun pengiriman barang standar standar (Kelas Pertama USPS) dina pesenan $ 100 atanapi langkung.

Émbaran Pengiriman Umum

  • Punten ngawenangkeun 3-5 dinten bisnis kanggo ngolah sareng verifikasi. Ngidinan tambahan bisnis 7-10 tambahan pikeun pangiriman domestik. 
  • Kami henteu nanggungjawaban kanggo kiriman anu leungit, dipaling, atanapi rusak. Sadaya kiriman diasuransikeun sareng nu mésér nanggung tanggung jawab klaim anu dilakukeun ku pamawa pengiriman. 
  • Kusabab kaamanan, urang ngan ukur tiasa ngirim kana alamat anu disayogikeun dina pamariksaan.
  • Kusabab kaamanan, urang moal nyegat bungkus atanapi ngarobih pangirimanna saatos éta parantos dipasrahkeun ka operator. Upami anjeun kedah ngarobih inpormasi kanggo mesen (alamat pangiriman / tagihan, inpormasi pamayaran, sareng sajabana) anjeun tiasa nyungkeun pembatalan pesenan anjeun ku ngahubungi kami geuwat di info@popular.jewelry. Upami pesenan anjeun parantos dibatalkeun, anjeun tiasa nyerah pesenan anu édisi énggal.

mulih

Kawijakan kami salami 15 dinten saatos tanggal kiriman. Upami 15 dinten parantos kalangkung saprak kami ngintunkeun paket anjeun, kami moal tiasa nawiskeun pengembalian dana atanapi tukeur.
Potongan adat sapertos nameplates, cincin nami, sareng huntu anu sanésna henteu tiasa diuihkeun sareng moal tiasa dianggo salaku toko kiridit. Personalisasi sareng robahan (nyaéta. Ukiran dina pinggel; rantai gelang ukuran) dina sapotong ogé bakal batal kabijakan balik. Kami bakal ngabéjaan anjeun sateuacan waktos mésér upami dikaténsikeun sapertos kitu.

Barang anu dikembalikan tunduk kana biaya restocking 15% anu bakal dikirangan tina pengembalian dana. Biaya pangiriman henteu tiasa dibalikeun. 

Pikeun layak dipulangkeun, barang anjeun kedah henteu dianggo sareng dina kaayaan anu sami anu anjeun tampi. Bungkusan asli kedah ogé kalebetkeun.


Refunds (upami berlaku)

Sakali deui anjeun parantos ditampi sareng dipariksa, kami bakal ngintunkeun anjeun email kanggo ngabéjaan yén kami nampi barang. Kami ogé bakal ngabéjaan ngeunaan persetujuan atanapi panolakan ngabalikeun duit anjeun.
Upami balik anjeun parantos disatujuan, pengembalian dana anjeun bakal diolah sareng kiridit bakal otomatis dilarapkeun kana kartu kiridit anjeun (atanapi metode pembayaran anu sanés) dina sababaraha dinten.

refunds telat atanapi leungit (upami berlaku)
Upami anjeun henteu acan nampi ngabalikeun duit salami saminggu dina bewara pamastian pamayaran, punten ngahubungi bank sareng perusahaan kartu kiridit / PayPal. Waktu ngolah kanggo ngabalikeun duit tiasa panjang; bakal peryogi sababaraha waktos sateuacan pamulangan anjeun dipasang.
Upami anjeun parantos ngiringan tata cara ieu sareng masih teu acan dibéjakeun atanapi nampi bayaran tambihanana, mangga ngahubungi kami di popularjewelrycorp@gmail.com.

Jualkeun barang (upami berlaku)
Ngan barang anu dibésér dina harga toko biasa tiasa dibalikeun deui. Barang jual anu henteu tiasa dibalikkeun.

séntral (upami berlaku)
Urang ngaganti barang ngan ukur rusak atanapi rusak. Upami anjeun peryogi gaganti anu pasti, kirimkeun kami email di info@popular.jewelry teras kirimkeun barang anjeun ka 255B Terusan Street New York, New York AS 10013. Bursa henteu tunduk kana biaya restocking 10%.


hadiah
Upami itemna ditandaan salaku kado nalika ngagaleuh sareng dikirim langsung ka anjeun, anjeun bakal nampi kiridit pinuh pikeun nilai balikna anjeun. Sakali item anu dipulangkeun nampi, sertipikat kado bakal di-e-mail ka anjeun.

Upami barangna henteu ditandaan salaku hadiah nalika waktos ngagaleuh, atanapi upami gifter parantos dipintunkeun ka anjeunna atanapi nyalira pikeun nyebarkeun ka anjeun, kami bakal ngirim artos pikeun gifter sareng anjeunna bakal janten jawab pananganan tina kiridit / sertipikat kado.


Wangsul Pangiriman
Pikeun balikkeun produk anjeun, mangga ngahubungi kami di info@popular.jewelry kalayan nomer urutan sareng "RETURN" dina subjek. Sanaos henteu perluna anjeun ogé ngalebetkeun alesan pikeun uih deui (kami narékahan pikeun ningkatkeun pidangan jasa kami sareng balikan!)

Sakali uih parantos disatujuan, kapal balik deui ka alamat ieu:

Popular Jewelry

Attn: Ngalereskeun

255 Jalan Terusan Jalanan B

New York New York AS 10013.

Anjeun bakal nanggungkeun biaya pengiriman barang anu accrued pikeun mulih. Biaya pengiriman barang nalika waktos ngagaleuh henteu tiasa mayar deui. Biaya pangiriman ongkos bakal ditolak tina pamulangan anjeun.

Waktu éta dibutuhkeun kanggo item anu dicandak / disilihtukeurkeun béda-béda dumasar kana lokasi anjeun. Kami bakal nyayogikeun inpormasi anjeun dina waktos kiriman (biasana liwat e-mail) upami mungkin.


Upami anjeun ngirimkeun barang anu langkung ti $ 75, pertimbangkeun nganggo jasa pengiriman barang anu tiasa dilacak sareng mésér asuransi kanggo bungkus anjeun. Kami moal ngajamin yén kami bakal nampi balik deui.