Sajarah

Panggangan ikon muncul dina taun 1980 an nalika taun hip-hip anyar. Rarancang jaman baheula anu langkung saderhana parantos mekar dina keruwetan nalika industri perhiasan parantos ningkat sacara bertahap pikeun padika na. Salami 30 taun, Popular Jewelry parantos di payuneun desain perhiasan khusus; grills éta henteu terkecuali. Tina cap tunggal dugi ka cangkem emas sareng intan— Popular Jewelry parantos ngajantenkeun aranjeunna sadayana. 

Grills Adat kami - kecap ti kami.

Salaku peringatan: ieu sanés anu tipis, umum, ukuran hiji-sadaya jenis grills— aranjeunna disusun; adat disesuaikan sareng anu ngagem. Aranjeunna bakal pas ngan klien aranjeunna dirancang pikeun. Kantos ningali episode acara kajahatan dimana aranjeunna nyobian nyocogkeun propil gigi hiji awak sareng rékaman dental jalma anu leungit? Nya, tétéla éta cara anu dicobaan sareng leres; profil gigi hiji jalma unik sapertos DNA na. Dina nami boros sareng kualitas, urang ngadamel grills langkung kentel sareng awét pikeun ngabédakeun éta tina kompetisi. Upami anjeun nginjeumkeun imut ngagurilap ka réncang burit anjeun, aya kamungkinan yén aranjeunna bakal ditepi ku dengki jahat - tina tagihan dokter gigi aranjeunna kedah ngalereskeun waos anu diketok nyobian maksa grill anjeun. Sapertos sadayana perhiasan pribadi anu didamel kualitas, grills custom didamel kalayan ati-ati pisan kana detil sareng pertukangan. Panggangan urang mimitian jam $ 150 (tutup pérak polos tunggal) sareng angkat ti dinya. Lereskeun waos anjeun leres. Ieuh. Tanpa perantara. Bangga dilakukeun di New York.

Inpormasi anu diperyogikeun & hal-hal anu kedah diperhatoskeun nalika nempatkeun pesen anjeun ka kami.

1) Huntu Ati atanapi Handap? (Tél / Bawah)

2) Sabaraha sareng untu anu? (Incisors, Canines, Molars)

3) Jenis logam anu mana? (Pérak Sterling, Emas (10K, 14K, 18K), Platinum)

4) Jenis naon warna? (Mawar, Bodas, Koneng) 

5) Jenis naon bérés? (Digilap, Matte, jsb)

6) Desain khusus? (Pinuh / Buka Bukaan / Gap / jsb.)

7) Naha anjeun badé nyetél batu permata?

  • Jenis & warna mana?
  • Sakumaha seueur?
  • Dimana?

8) Upami anjeun, punten kirimkeun gambar / gambar / gambar / gambar supados urang ngabantosan naon jinis desain anu anjeun pikahoyong.

9) Naha anjeun ngarencanakeun pikeun ngalakukeun pagawean huntu anu dilakukeun dina huntu anjeun dina mangsa ka hareup (ieu bakal mangaruhan cara anu pas aranjeunna engké). Kami ngarékoméndasikeun prosedur prosedur pergigian anu ditunda / teras réngsé sateuacan nempatkeun pesenan grill sareng kami pikeun mastikeun pas jangka panjang grillz anjeun. 

------------------------------

 

 

Héjo Intan Adat Héjo 

Padet Bawah Dalapan-Huntu Laser Diukir Parfum

Parat dalapan-Huntu Laser Ngukir Grill

Hiji-Cap Jandéla Buka 

Pangpuluh Gigi Luhur-Genep Gigi Luhur (Emas Konéng / Emas Bodas)

 Pinuh-Nyetél Grills Plain Padet

Jurang Besar Iced-Out w / Frames (Intan Bodas; Pavé Stonesetting)

 Caps Ikon-Iced (Inten Bodas; Stonesétting Pavé)

topi intan pinuh banjir pikeun bulaimér bélimor Christopher Moore

Ukiran Ukur (karakter Kanji pikeun "Siluman")

Ukiran Adat (Karakter Cina)

Ukiran Kuburan (Daun Cannabis)

ganja daun ganja ganja ukiran 14k 14 karat cap grillz

Ukiran khusus (Playboy Bunny)

Desain Inten Custom (Palang)

desain grillz inten

Intan Debu / Buka Frame Baris

Di tengahna: adat damel pérak luhur sareng gril handap sareng pameunteu kabuka sareng canines laser cut ku Popular Jewelry di New York City pikeun Rujhen

 

Jurang

Di pusatna: adat dilakukeun 14 karat warna emas jurang gaya gril pikeun Universitas Cincinnati Bearcats maén bal Grant Grant Coleman diciptakeun ku Popular Jewelry di New York City

Bébas-banjir (prong batu batu; ros emas sareng sapir pink)

Di tengahna: dua set pinuh ku adat anu didamel di 14 karat mawar grills emas permata set anu nganggo sapir pink sareng panyapitan tinggi kanggo Jaysse Lopez ti Pangabutuh Urban di Las Vegas anu dilakukeun ku Popular Jewelry di New York City

Bukaan Terbuka Iced-Out

Di tengahna: dua set pinuh ku iced 14 karat padat emas buka emas muka / windows grills pikeun Malachai dilakukeun ku Popular Jewelry di New York City

Bébas Terbuka Inten-cut

Di tengahna: dua set dasar handap sareng adat ngadamel muka muka sihung sihung dina 10 karat emas emas nganggo inten cut anu dilakukeun ku Popular Jewelry di New York

Debu Inten (Dua-Tone)

Di tengahna: dua set handap sareng luhur tina ngadamel gril emas dina 10 karat emas konéng sareng dua nada rhodium plating polish tinggi sareng laser debu pamotongan dipotong ku Popular Jewelry

Fangs Klasik Klasik

Di tengahna: dua kasaimbangan anu didamel diasah jahitan buah vampir di pérak sterling padet sareng polish anu saé pikeun Jay Goss - Popular Jewelry

Titis (jajar handap wungkul)

Di tengahna: sakumpulan adat anu dilakukeun barisan handap 6 huntu emas grillz dina solid 14 karat konéng emas gaya netes, luhur polish pikeun Alessia Solimeo - Popular Jewelry

Intul Debu (Pérak)

Di tengahna: adat didamel grill huntu perak pikeun Ricky anu mangrupakeun budak b Jepang ti Jepang kalayan karya bead bodas dipotong sareng nyetél ku batu permata zirconia kubik - Popular Jewelry

Bar-Iced-Out (saluran batu batu; 2 jajar)

grill-grillz-gold-huntu-bodas-emas-two-channel-set-intan