Spiga / Chain Gandum Square (14K)

$209.99
Dijual ulasan ...

Spiga / Chain Gandum Square (14K)

$209.99
Dijual ulasan ...
Logam anu Mahal:
Ukuran: Lebar (mm):
Ukuran: Panjang (inci):
Varian:
  • Logam anu Mahal: 14 Karat Emas Kuning
  • Jenis Genggaman: Lobster Lock
  • * Sadaya beurat sareng ukuran perkiraan.
  • ** Pendant dijual nyalira.
  • Mangga wartosan kami upami anjeun gaduh patarosan langkung seueur ngeunaan ukuran atanapi gaya anu édisi, kasadiaan, spésifikasi, sareng pilihan personalisasi.
  • Produk Produk
Perawatan Umum
Kusabab éta sadaya logam perhiasan anu lemes lemes sareng lemes, éta nuturkeun yén perhiasan emas sareng pérak kedah dianggo sareng diurus kalayan ati-ati pisan. Ieu hususna pikeun barang anu ipis, langkung énténg tina perhiasan halus, anu kawilang langkung rentan ka warping tibatan sasama anu langkung beurat. Perhiasan halus kedah dikaluarkeun tina awak sateuacan aktipitas fisik anu beurat (sapertos padamelan pangwangunan atanapi olahraga kontak) sabab éta tiasa nangkél obyék asing sareng cimata. Tulisan perhiasan anu hadé ogé kedah dihapus sateuacan mandi sabab bahan kimia anu karasa dina sampo sareng nyeuseuh tiasa ngarusak atanapi bahkan ngaruksak perhiasan.

Pérak hampir murni
Disarankeun pisan yén perhiasan pérak, nalika henteu dianggo, disimpen dina kantong atanapi wadah kedap udara. Ieu ngajagaan pérak tina réaksi kimia sareng faktor lingkungan (sapertos hawa anu seueur oksigén; kulit asam) anu sanésna bakal nyababkeun pérak ngarusak sareng kaleungitan hérang bodas-bodas anu alami.
Potongan pérak sesak anu parantos dikoréksi tiasa dibalikeun deui ka kaayaan aslina ku jalan diresihan kimia sapertos, hiji anu urang bikeun. Mandi gancang dua puluh detik dina beberesih bakal ngaleungitkeun lapisan tarnish sareng kokotor tina pérak.

 

Solusi-alternatif pikeun ngaleupaskeun panyusun tarnish ogé sayogi, sanajan henteu gampang. Potongan pérak anu leuleus tiasa disimpen kana solusi cai tina baking soda sareng aluminium foil sareng diusir; perhiasan kedah ningkatkeun warna dina sababaraha menit. 

 emas

Hindarkeun nganggo perhiasan emas di kolam renang kusabab klorin tiasa ngarusak alloy emas.

Harita customer

Dumasar pedaran 9
100%
(9)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
J
Jas Téh (Washington, AS)
Kalung Emas khusus sareng liontin

Kalung sareng liontin sampurna! Pisan responsif kuring resep pisan

c
c4 gr (Rancho Cucamonga, AS)
Spiga / Chain Gandum Square (14K)

Kevin sareng kulawarga nyayogikeun layanan palanggan anu hébat. Aranjeunna informal pisan ngeunaan sagala patarosan anu kuring damel ngeunaan hal ieu. Kualitas anu saé, mantap pisan, sareng didamel saé. Nyarankeun pisan.

O
OLGA SANCHEZ (Bradenton, AS)
Jasa alus teuing jeung produk malah leuwih gede

Kami nampi pameseran sareng kuring ngan ukur tiasa nyarios éta geulis! Jasa unggulan. Abdi nyarankeun lengkep Popular Jewelry 1000%

J
Jajang Shin (Ratu, AS)
Sapotong Batang bersih

Sinta kana potongan, super sederhana sareng panginten bakal rada ipis tapi bersinar sampurna sareng pas pikeun leres supados super serba guna. A kedah di rotasi anjeun.

J
Jadel Sadikin (Chicago, AS)
Pendant Initial Inggris Lawas - Diarah Online!

kevin sareng popular jewelry bener-bener endah pisan! kuring maréntahkeun kalung liontin khusus nalika quarantine ngalangkungan email sareng prosés sareng jasa ieu teu pernah bahaya. manehna ngintun foto ku buku pendant kuring, gampang dicandak via telepon, sareng pas dugi indah !! kuring kacau kalayan ranté panjang kuring sareng aranjeunna teras-terasan kuring wangsul pikeun ukuran anu saé. aranjeunna bakal dibéréskeun deui!