Rajana Cubanlink Ranté Perak (Konéng)

$53.99
Dijual ulasan ...

Rajana Cubanlink Ranté Perak (Konéng)

$53.99
Dijual ulasan ...
warna:
Ukuran (Ketebalan; Lebar):
panjang:
Varian:

Ranté tautan Miami-Kuba- hibrida gaya sareng katahanan. Varian pérak sterling ieu dilapiskeun dina electroplating konéng 18K kanggo masihan kilau emas. Ukuran kandel sayogi nalika pamundut.

  • Logam Berharga: Pérak Sterling
  • Ukuran Sayogi: 16-30 Inci (2 "paningkatan)
  • Lokasi: Miami Cuban Perak
  • Sadia dina ukuran anu sanés. Mangga naros.
  • * Sadaya pangukuran perkiraan.
  • ** Pendant dijual misah.
  • Plating dina modél ranté ieu tiasa waé dimana waé ti 1-6 bulan tina ngagunakeun sapopoé. Pikeun mastikeun plating umur panjang ranté kedah disatujuan di lingkungan garing, sedentary.
  • Mangga wartosan kami upami anjeun gaduh patarosan langkung seueur ngeunaan ukuran atanapi gaya anu édisi, kasadiaan, spésifikasi, sareng pilihan personalisasi. pikeun nalungtik langkung atanapi mésér barang.

Pikeun pitulung pikeun nangtoskeun ukuran anu cocog pikeun ranté anjeun, punten kunjukeun pituduh ukuran kalung kami Ieuh.

  • Produk Produk
Perawatan Umum
Kusabab éta sadaya logam perhiasan anu lemes lemes sareng lemes, éta nuturkeun yén perhiasan emas sareng pérak kedah dianggo sareng diurus kalayan ati-ati pisan. Ieu hususna pikeun barang anu ipis, langkung énténg tina perhiasan halus, anu kawilang langkung rentan ka warping tibatan sasama anu langkung beurat. Perhiasan halus kedah dikaluarkeun tina awak sateuacan aktipitas fisik anu beurat (sapertos padamelan pangwangunan atanapi olahraga kontak) sabab éta tiasa nangkél obyék asing sareng cimata. Tulisan perhiasan anu hadé ogé kedah dihapus sateuacan mandi sabab bahan kimia anu karasa dina sampo sareng nyeuseuh tiasa ngarusak atanapi bahkan ngaruksak perhiasan.

Pérak hampir murni
Disarankeun pisan yén perhiasan pérak, nalika henteu dianggo, disimpen dina kantong atanapi wadah kedap udara. Ieu ngajagaan pérak tina réaksi kimia sareng faktor lingkungan (sapertos hawa anu seueur oksigén; kulit asam) anu sanésna bakal nyababkeun pérak ngarusak sareng kaleungitan hérang bodas-bodas anu alami.
Potongan pérak sesak anu parantos dikoréksi tiasa dibalikeun deui ka kaayaan aslina ku jalan diresihan kimia sapertos, hiji anu urang bikeun. Mandi gancang dua puluh detik dina beberesih bakal ngaleungitkeun lapisan tarnish sareng kokotor tina pérak.

 

Solusi-alternatif pikeun ngaleupaskeun panyusun tarnish ogé sayogi, sanajan henteu gampang. Potongan pérak anu leuleus tiasa disimpen kana solusi cai tina baking soda sareng aluminium foil sareng diusir; perhiasan kedah ningkatkeun warna dina sababaraha menit. 

 emas

Hindarkeun nganggo perhiasan emas di kolam renang kusabab klorin tiasa ngarusak alloy emas.

Harita customer

Dumasar pedaran 2
100%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
y
Yessica (Grosse Pointe, AS)
alus teuing

ngadamel kado anu sampurna pikeun dulur misan kuring anu ngora, anjeunna kaget pisan. hatur nuhun popular jewelry!

J
John D'Aurora (Cleveland, US)

Rajana Cubanlink Ranté Perak (Konéng)