Sarung Tinju Pendant

$502.79
Dijual ulasan ...

Sarung Tinju Pendant

$502.79
Dijual ulasan ...
Logam anu Mahal:
warna:
Batu mulia:
Varian:
Pendant customizable ieu ngagambarkeun pasangan sarung tangan tinju perang. Prasasti dina sarung tangan kénca berbunyi: "HARIAN BALITA KARANGAN INC." pikeun ngajenan turnamén tinju NY Golden Gloves. (irung katurunan, kesang, kelopak ngabareuhan sareng huntu anu teu kalebet.)
  • Logam berharga: Sterling Silver (925), 10 Karat Emas, 14 Karat Emas, sareng 18 Karat Emas
  • Sayogi dina warna anu béda - hubungi kami.
  • Gemstone standar: Cubic Zirconia
    • Permata bentuk buleud anu tiasa disesuaikan
    • Taroskeun ka kami cutatan custom nganggo Intan.
  • Ukuran: 51mm (jangkungna w / bail kaasup)
  • Lokasi: Misc Silver sareng Emas
  • ** Kalung dijual misah.
  • Mangga wartosan kami upami anjeun gaduh patarosan langkung seueur ngeunaan ukuran atanapi gaya anu édisi, kasadiaan, spésifikasi, sareng pilihan personalisasi.
  • Produk Produk
Perawatan Umum
Kusabab éta sadaya logam perhiasan anu lemes lemes sareng lemes, éta nuturkeun yén perhiasan emas sareng pérak kedah dianggo sareng diurus kalayan ati-ati pisan. Ieu hususna pikeun barang anu ipis, langkung énténg tina perhiasan halus, anu kawilang langkung rentan ka warping tibatan sasama anu langkung beurat. Perhiasan halus kedah dikaluarkeun tina awak sateuacan aktipitas fisik anu beurat (sapertos padamelan pangwangunan atanapi olahraga kontak) sabab éta tiasa nangkél obyék asing sareng cimata. Tulisan perhiasan anu hadé ogé kedah dihapus sateuacan mandi sabab bahan kimia anu karasa dina sampo sareng nyeuseuh tiasa ngarusak atanapi bahkan ngaruksak perhiasan.

Pérak hampir murni
Disarankeun pisan yén perhiasan pérak, nalika henteu dianggo, disimpen dina kantong atanapi wadah kedap udara. Ieu ngajagaan pérak tina réaksi kimia sareng faktor lingkungan (sapertos hawa anu seueur oksigén; kulit asam) anu sanésna bakal nyababkeun pérak ngarusak sareng kaleungitan hérang bodas-bodas anu alami.
Potongan pérak sesak anu parantos dikoréksi tiasa dibalikeun deui ka kaayaan aslina ku jalan diresihan kimia sapertos, hiji anu urang bikeun. Mandi gancang dua puluh detik dina beberesih bakal ngaleungitkeun lapisan tarnish sareng kokotor tina pérak.

 

Solusi-alternatif pikeun ngaleupaskeun panyusun tarnish ogé sayogi, sanajan henteu gampang. Potongan pérak anu leuleus tiasa disimpen kana solusi cai tina baking soda sareng aluminium foil sareng diusir; perhiasan kedah ningkatkeun warna dina sababaraha menit. 

 emas

Hindarkeun nganggo perhiasan emas di kolam renang kusabab klorin tiasa ngarusak alloy emas.

Harita customer

Dumasar pedaran 6
100%
(6)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
A
Antoine Adang
100% resmi

Pesona tinju anu hébat siga emas Pendant aslina

R
Rashard Graham (Houston, AS)
Pérak Sarung Tinju

Ieu perusahaan anu saé kiriman jasa pelanggan anu saé pisan. Kevin nyaéta jalma 💯

K
Pengacara Katrina (Commack, AS)
Sarung tangan tinju liontin

Bagja pisan sareng produk sareng jasa

t
thomas resha (Las Vegas, AS)
Perhiasan anu saé

pengiriman barang gancang sareng barangna dijantenkeun ogé sareng katingalna mirip pisan kana hasil nyata Badé bisnis nganggo deui

A
Arthur Kramer (Tobyhanna, AS)
hebat pisan

Abdi bagja pisan sareng produk anu ku kuring mésér tina perusahaan anjeun. Ukir anu kuring dipénta sampurna. Hatur nuhun pisan.