Gaya Itali Curb Link Chain Perak (Koneng)

$71.99
Dijual ulasan ...

Gaya Itali Curb Link Chain Perak (Koneng)

$71.99
Dijual ulasan ...
warna:
Ukuran (Kandel Link):
Chain Panjang:
Varian:
Ranté pérak sterling ieu sesah dibédakeun tina tara emasna sareng kalintang terjangkau. Diimpor ti Itali.
  • Logam anu Mahal: Pérak Sterling (.925); 18K Emas Éléktroplasi Konéng
  • Sayogi sayogi dina ukuran sanés. Mangga naros.
  • * Sadaya beurat perkiraan.
  • ** Pendant dijual nyalira.
  • Punten nelepon atanapi email kami pikeun langkung seueur naroskeun barang.

Pikeun pitulung pikeun nangtoskeun ukuran anu cocog pikeun ranté anjeun, punten kunjukeun pituduh ukuran kalung kami Ieuh.

  • Produk Produk
Perawatan Umum
Kusabab éta sadaya logam perhiasan anu lemes lemes sareng lemes, éta nuturkeun yén perhiasan emas sareng pérak kedah dianggo sareng diurus kalayan ati-ati pisan. Ieu hususna pikeun barang anu ipis, langkung énténg tina perhiasan halus, anu kawilang langkung rentan ka warping tibatan sasama anu langkung beurat. Perhiasan halus kedah dikaluarkeun tina awak sateuacan aktipitas fisik anu beurat (sapertos padamelan pangwangunan atanapi olahraga kontak) sabab éta tiasa nangkél obyék asing sareng cimata. Tulisan perhiasan anu hadé ogé kedah dihapus sateuacan mandi sabab bahan kimia anu karasa dina sampo sareng nyeuseuh tiasa ngarusak atanapi bahkan ngaruksak perhiasan.

Pérak hampir murni
Disarankeun pisan yén perhiasan pérak, nalika henteu dianggo, disimpen dina kantong atanapi wadah kedap udara. Ieu ngajagaan pérak tina réaksi kimia sareng faktor lingkungan (sapertos hawa anu seueur oksigén; kulit asam) anu sanésna bakal nyababkeun pérak ngarusak sareng kaleungitan hérang bodas-bodas anu alami.
Potongan pérak sesak anu parantos dikoréksi tiasa dibalikeun deui ka kaayaan aslina ku jalan diresihan kimia sapertos, hiji anu urang bikeun. Mandi gancang dua puluh detik dina beberesih bakal ngaleungitkeun lapisan tarnish sareng kokotor tina pérak.

 

Solusi-alternatif pikeun ngaleupaskeun panyusun tarnish ogé sayogi, sanajan henteu gampang. Potongan pérak anu leuleus tiasa disimpen kana solusi cai tina baking soda sareng aluminium foil sareng diusir; perhiasan kedah ningkatkeun warna dina sababaraha menit. 

 emas

Hindarkeun nganggo perhiasan emas di kolam renang kusabab klorin tiasa ngarusak alloy emas.

Harita customer

Dumasar pedaran 5
100%
(5)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
S
Shaquille Sunda (New York, AS)
geulis

Ukuran sampurna sareng endah

N
Lovelace Nasir. (Jersey City, AS)
Kalung Nefrtiti

Produk hébat. Pangiriman gancang. Resep pisan.

J
Judy Hyatt (Seattle, AS)
pisan wareg

Dibéskeun ieu pikeun ulang tahun putra abdi, anjeunna dipikacinta

D
Deante Thomas (Basisir Sawit, AS)
Palayanan customer anu saé!

Jalma anu hébat, ngadamel produk anu berkualitas! Emang gampang dianggo sareng mesen sareng pesenan online. Aranjeunna mastikeun anjeun kéngingkeun naon anu anjeun pikahoyong!

B
Brian Mayers (Albuquerque, AS)
Link cuban

produk hébat!