Monako Ringan "Tepi" Gelang Iced-Out Lock (14K)

$1,169.00
Dijual ulasan ...

Monako Ringan "Tepi" Gelang Iced-Out Lock (14K)

$1,169.00
Dijual ulasan ...
ukuran:
Varian:
  • Logam Berharga: 14 Karat Emas Konéng
  • Jinis Clasp / Lock: Custom Snap-On Box Lock
  • Gemstone: kubik Zirconia
    • Babak Dibentuk: Bodas
    • Batu bisa ditingkatkeun upami aya paménta.
  • * Sadaya beurat sareng ukuran perkiraan.
  • Mangga wartosan kami upami anjeun gaduh patarosan langkung seueur ngeunaan ukuran atanapi gaya anu édisi, kasadiaan, spésifikasi, sareng pilihan personalisasi.
  • Produk Produk
Perawatan Umum
Kusabab éta sadaya logam perhiasan anu lemes lemes sareng lemes, éta nuturkeun yén perhiasan emas sareng pérak kedah dianggo sareng diurus kalayan ati-ati pisan. Ieu hususna pikeun barang anu ipis, langkung énténg tina perhiasan halus, anu kawilang langkung rentan ka warping tibatan sasama anu langkung beurat. Perhiasan halus kedah dikaluarkeun tina awak sateuacan aktipitas fisik anu beurat (sapertos padamelan pangwangunan atanapi olahraga kontak) sabab éta tiasa nangkél obyék asing sareng cimata. Tulisan perhiasan anu hadé ogé kedah dihapus sateuacan mandi sabab bahan kimia anu karasa dina sampo sareng nyeuseuh tiasa ngarusak atanapi bahkan ngaruksak perhiasan.

Pérak hampir murni
Disarankeun pisan yén perhiasan pérak, nalika henteu dianggo, disimpen dina kantong atanapi wadah kedap udara. Ieu ngajagaan pérak tina réaksi kimia sareng faktor lingkungan (sapertos hawa anu seueur oksigén; kulit asam) anu sanésna bakal nyababkeun pérak ngarusak sareng kaleungitan hérang bodas-bodas anu alami.
Potongan pérak sesak anu parantos dikoréksi tiasa dibalikeun deui ka kaayaan aslina ku jalan diresihan kimia sapertos, hiji anu urang bikeun. Mandi gancang dua puluh detik dina beberesih bakal ngaleungitkeun lapisan tarnish sareng kokotor tina pérak.

 

Solusi-alternatif pikeun ngaleupaskeun panyusun tarnish ogé sayogi, sanajan henteu gampang. Potongan pérak anu leuleus tiasa disimpen kana solusi cai tina baking soda sareng aluminium foil sareng diusir; perhiasan kedah ningkatkeun warna dina sababaraha menit. 

 emas

Hindarkeun nganggo perhiasan emas di kolam renang kusabab klorin tiasa ngarusak alloy emas.

Harita customer

acan No ulasan
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)